Hoe werkt Website Leasing?

Met Website Leasing kunt u uw website huren per maand!

Als starter of kleine onderneming is het niet altijd evident om een professionele website te financieren. Dit terwijl investeren in een website voor uw bedrijf of winkel een noodzaak is. Dankzij Website Leasing is dit probleem van de baan en kunt u nu met een beperkt budget uw eigen professionele website huren per maand.

Uw website huren is super makkelijk!

Investeren in een professioneel webdesign

U kent het ongetwijfeld wel... u wilt investeren in een professioneel webdesign, maar hebt hiervoor geen budget beschikbaar? Een eigen onderneming starten is voor iedereen moeilijk en voor sommige kleine bedrijven of zelfstandigen blijft dit gedurende de eerste jaren nog steeds zo. Dat kan vanaf nu anders! Dankzij Website Leasing huurt u uw website voor een vast maandelijks bedrag!

Uw website huren voor een vast maandelijks bedrag

Met Website Leasing leveren wij een zeer handige oplossing, waarbij u uw website en alles wat daarbij komt kijken simpelweg bij ons huurt. U betaalt een vast maandelijks bedrag voor uw website inclusief domeinnaam, hosting én uw website krijgt het nodige onderhoud (zakelijke en e-commerce formule).

Uw website volledig
zelf beheren

Indien u dit wenst kunt u uw website volledig zelf beheren met de zakelijke en webshopformule. Aanpassingen maken aan uw teksten, afbeeldingen toevoegen of wijzigen en zoveel meer is een kleine moeite. Uiteraard kunt u ook zelf blog posts toevoegen met nieuws omtrent uw bedrijf. Indien u kiest voor een e-commerce webshop, kunt u zelf artikelen toevoegen of aanpassen en bestellingen opvolgen.

Klaar voor uw online avontuur?

Bekijk onze leasingformules en bepaal welk webdesign pakket het beste bij u past.

Hoe gaan wij te werk?

01

Overleg

Nadat u gekozen heeft voor de leasingformule die het beste bij u past, bespreken wij al uw wensen voor uw nieuwe website. Ook het doel van uw website en uw doelpubliek wordt vastgelegd.

02

Concept

Na uitgebreid overleg kunnen wij het concept van uw website gaan bepalen. Hiermee wordt oa. rekening gehouden met de aard van uw bedrijf en wordt het design afgestemd op een manier die uw doelpubliek zo goed mogelijk aanspreekt.

03

Webdesign

Met het concept in de hand gaan wij aan de slag met uw website design. Helemaal volgens uw huisstijl, rekening houdende met de vastgestelde kleuren, lettertypes, logo’s en algemene uistraling.

04

Ontwikkeling

In deze fase creëren wij nieuwe content voor uw website. Afbeeldingen, illustraties, tekst en eventueel video worden toegevoegd. Ook implementeren wij technische zaken zoals bv, een contactformulier, mogelijkheid tot prijsopgave,… die leads genereren.

05

SEO

Aan de hand van uw aangeleverde teksten zorgen wij voor de on-page SEO. Dit staat voor ‘Search Engine Optimization’ of ‘zoekmachineoptimalisatie’. Hierdoor wordt uw website beter gevonden door zoekmachines als Google en Bing en dus ook uw potentiële klanten.

06

Opleveren

Na uitgebreid testen van uw nieuwe site en na uw goedkeuring kan de website live worden gezet. Hierdoor wordt deze beschikbaar voor iedereen op het internet via uw eigen domeinnaam. U bent nu klaar om uw online bedrijf te laten groeien!

Uw eigen professionele website huren per maand?

Uw eigen zakelijke website ligt nu binnen handbereik. Zeer voordelig en zonder verborgen kosten!

Veelgestelde vragen

Wat is website leasing?

Website leasing is een optie waarmee u uw website huurt tegen een vast maandelijks bedrag. Geen grote voorafbetaling, maar een gunstig maandelijks tarief dat perfect in uw budget past. Alles inbegrepen, van domeinnaam, hosting tot het onderhoud van uw site (onderhoud inbegrepen bij de zakelijke en e-commerce formules).

Hoe werkt website leasing?

Nadat u gekozen heeft voor een websiteleasingformule die het beste bij uw onderneming past, voltooid u de aanvraag hiervan. Van zodra wij uw aanvraag ontvangen gaan wij aan de slag met u te voorzien van alle nodige informatie. Wij zullen u hierbij ook de nodige vragen stellen die nodig zijn alvorens wij aan de slag gaan met het bouwen van uw website. U hoeft zich geen zorgen te maken over de technische aspecten van een website. Omdat wij zorgen voor de bouw van uw website, uw domeinnaam, de hosting en tevens het onderhoud* van uw website kunt u zich focussen op uw klanten.
*Onderhoud inbegrepen bij de zakelijke en e-commerce formules.

Is mijn website beveiligd tegen hackers?

Al onze servers beschikken over de nodige hedendaagse veiligheidsvoorzieningen. Daar bovenop wordt uw website eveneens voorzien van de nodige beveiliging en worden er ook back-ups genomen mocht er toch ooit eens iets mislopen.

Heeft mijn geleasede website SEO?

Wij voorzien uw website aan de hand van de door u aangeleverde teksten van on-page SEO. Wij doen keyword research m.b.t. uw vakgebied, zorgen dat uw titels de juiste tags krijgen (H1, H2, H3,…) en uw paragrafen duidelijk leesbaar zijn voor uw bezoekers. Daarnaast worden uw paginatitels en metateksten (de stukjes tekst die verschijnen in de zoekresultaten van Google) geoptimaliseerd.

Heeft mijn geleasede website een mobielvriendelijk design?

Al onze website designs worden standaard geleverd met een mobielvriendelijk design, ook wel responsive design genoemd. Hierdoor wordt uw website perfect weergegeven op zowel desktop, tablet als smartphone.

Moet ik mijn website zelf updaten?

Uw website wordt ook aan de achterzijde (backend) volledig door ons onderhouden. Alle updates van thema’s, plugins en beveiliging worden door ons uitgevoerd. Hiermee blijft uw website altijd in optimale staat. Inbegrepen bij de zakelijke en e-commerce formules.
Scroll naar boven