Over ons

Uw website huren bij WebsiteLeasing.be

Ontdek meer over wie wij zijn, wat wij doen en vooral waaróm we dit doen.

Wie zijn wij?

Website Leasing maakt deel uit van Manillion Belgium. Een creatief bureau voor het aanbieden van grafische en webdesign diensten.

Ons doel?

De mogelijkheid bieden om een professionele zakelijke website te huren op een budgetvriendelijke manier, zonder grote vooruitbetaling.

Wat doen wij?

Wij bieden een website totaalpakket aan met maandelijkse betalingen voor professionals met een beperkter budget.

Header logo Website Leasing

Bedrijfsprofiel

Website Leasing is onderdeel van Manillion Belgium. Onze nieuwe website leasing diensten zijn ontstaan uit de stijgende vraag vanuit start-ups, eenmanszaken en kleine ondernemingen. Omdat deze ondernemers dikwijls niet over een uitgebreid budget beschikken om de vooruitbetaling van een professionele website in één keer te bekostigen.

Een eigen volwaardige website met Website Leasing

Door onze website leasingdiensten aan te bieden, kunt u uw online aanwezigheid vergroten met een eigen volwaardige website, maar dan op een erg budgetvriendelijke manier. Omdat u nu tegen een voordelig vast maandelijks bedrag uw website kunt “huren”, hoeft u zich geen zorgen te maken over de enorme investeringskost en voorafbetaling die een website normaal gezien met zich meebrengt.

Professioneel website design op een betaalbare manier

Ons doel is dan ook om iedereen de kans te geven om hun ondermening online te brengen, zonder hiervoor te moeten besparen op kwaliteit of dienstverlening. Wij bieden een zeer betaalbare manier om uw eigen professionele website te runnen. Alles inbegrepen! Zo kunt u zich focussen op uw klanten en mede dankzij uw website een succes maken van uw onderneming!

Ontdek onze webdesign formules en prijzen

Bekijk onze webdesign pakketten en ontdek welke leasingformule het beste bij u past.

Waarom kiezen voor ons?

Ondanks dat wij een betaalbare formule bieden waarbij u uw website huurt, leveren wij professioneel website design dat volledig is afgestemd op uw merk. Wij doen niet aan massaproductie en leveren geen standaard voorgeïnstalleerde templates. Uw onderneming krijgt de aandacht die het verdient!

Bij ons krijgt u alle hulp die u nodig heeft om van uw website en uw onderneming een succes te maken. Wij doen er ook alles aan om uw vragen zeer snel te beantwoorden. Mochten er zich problemen voordoen, zorgen wij ervoor dat deze met de hoogste prioriteit worden opgelost.

Bij Website Leasing vinden wij klanttevreden enorm belangrijk. Het is voor ons dan ook uitermate belangrijk dat uw website resultaten oplevert voor uw onderneming. Wij helpen u hierbij dan ook graag om dit in goede banen te leiden met tips en uitleg.

Door te werken met ervaren webdesigners krijgt u meer dan enkel een website die er goed uitziet. Door de achterliggende kennis van wat nodig is om een website te laten werken, betaalt u voor een totaalproduct dat u nieuwe klanten oplevert en dus ook meer omzet.

Te weten komen hoe dit precies werkt?

Het huren van een website bij ons is zeer makkelijk. Ontdek hoe wij precies te werk gaan.

Scroll naar top
website templates

Vanaf €39,99/maand!

Breng op een zeer betaalbare manier uw bedrijf, winkel of restaurant online!